Koetuloksia 2023-2024

NUO1 Riekonnaurun Hulumu & Salla, minkä lisäksi Junkkarissa palkittiin NUO2:lla Riekonnaurun Hulumu ja NUO3:lla Riekonnaurun Hertta. Myrtti ja Hulmu osallistuivat myös Ruotsin bretonikerhon tunturikokeisiin, mutta jäivät riistatyön puuttuessa palkinnotta. Myrtti palkittiin epävirallisesti päivän parhaana hakijana. Onnittelut Hertalle, Ollille ja Hertan taustajoukoille sekä lämmin kiitos kaikille riekonnaurulaisille koiriensa metsästysominaisuuksien virallisesta arvioituttamisesta. Se on jalostukselle erittäin tärkää

Koetuloksia 2022-2023

Riekonnaurun Unno & Sanna AVO 3, Riekonnaurun Ilda & Markus AVO 3, Riekonnaurun Uniikki & Pasi AVO3, Riekonnaurun Myrtti & Salla 2 x NUO2 ja 2 x NUO3. Onnittelut Sannalle, Markukselle ja Pasille sekä lämmin kiitos kaikille kokeisiin kauden aikana osallistuneille! Koirien metsästysominaisuuksien virallinen arviointi on erittäin tärkää – ja koulutetulla koiralla on mukava metsästää.

Koetuloksia 2021-2022

Riekonnaurun Unno & Sanna AVO 3, Riekonnaurun Ilda & Markus AVO 3, Grisa della Becca & Henkka NUO3. Onnittelut Sannalle, Markukselle ja Henkalle sekä lämmin kiitos kaikille kokeisiin kauden aikana osallistuneille! Koirien metsästysominaisuuksien virallinen arviointi on erittäin tärkää – ja koulutetulla koiralla on mukava metsästää. Hyvää työtä!

Koetuloksia 2019

Kokeissa on palkittu vuoden 2019 aikana Riekonnaurun Vappu NUO2, Isla AVO3 (ilman vesityötä) ja Verna NUO3. Kiitos kaikille kokeissa koiransa ominaisuudet arvioituttaneille isännille aktiivisuudesta!

Riekonnaurun tiimille kunniakirja

Rotujärjestömme Saksanseisojakerho ry:n jalostustoimikunta on myöntänyt Riekonnaurun tiimille kunniakirjan rodun terveyden eteen tehdystä työstä. Perusteina olivat viralliset terveystulokset yhtä lukuunottamatta kaikista koirista (puuttuvan kuvat lausuttavana) ja aktiivinen hyvien ja huonojen terveystietojen ilmoittaminen jalostustoimikunnalle. Riekonnaurulaisten terveystiedot löytyvät myös näiltä sivuilta kunkin koiran kohdalta. Kiitos aktiivisuudesta ja vastuullisuudesta koko Riekonnaurun tiimille!

U-pentujen koetuloksia

U-pennuista ovat KAER-kokeissa käyneet pokkaamassa NUO3-palkinnon: Utso, Unna ja Ursula, NUO2:lla Uniikki ja Unno, minkä lisäksi Ukko on palkittu Italiassa arvosanalla ”erittäin hyvä” ja Unno kahdesti AVO3 . Kiitos isännille koiriensa kouluttamisesta ja esittämisestä!

Riekonnaurulaisten tuloksia 2016-2017

Spinone SM oli viime vuoden toisinto: Voittaja Ilpo AVO2, toisena Into AVO2, sitten Imma AVO2 ja Hilda AVO3. Ilpolla ja Intolla ykkönen oli taas lähellä. Hildallakin on syksyn aikana ollut ykkönen tyrkyllä, mutta se on mennyt pöljäilemään 🙂 Tuuriakin tarvitaan. Muita palkittuja kauden aikana: Agata alias Krisse NUO2, Alma NUO3 ja Hilda AVO2. Kiitos isännille

Ilpo, Into ja Imma AVO2

Ilpo, Into ja Imma palkittu KAER AVO2:lla 2015. Onnittelut ja kiitos Samille ja Janille hyvin tehdystä työstä. Ilpo voitti samalla spinoneiden SM-kisat, Into oli kakkonen. Kaikki kolme hakivat hyvin, laajasti ja itsenäisesti, mutta yhteyttä pitäen, löysivät itse omat lintunsa – liikaakin omaksi parhaakseen – eivätkä arponeet hajuilla. Ilpolla oli kaksi hienoa riistatyötä, ykkönen kaatui kahteen