Synt. 23.2.2021 Riekonnaurun Into x Asia

Terveys: pieni napatyrä. Lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä VA0, LTV0, olkanivelet terveet (ortopedin epävirallinen lausunto)

KAER: NUO2, Näyttely: SERT

Jos Myrttiä potkii elämä päähän, se ravistelee tukkansa (because I’m worth it) ja suuntaa häntä pystyssä kohti uusia seikkailuja tai lähintä ruokakuppia.

6.11.2022 Myrtsin syksy on mennyt vähän höpöksi. Kannoin leirin tunturiin 24.8, jotta oltiin heti seuraavana aamuna pelipaikoilla. 26.8 Myrtti ontui, ja sillä oli tassussa viiltohaava. Ei auttanut kuin kävelyttää se takaisin alas ja kaivaa naftaliinista tunturiin mukaan Imma, joka on elänyt elämänsä kevättä. Myrtsi sen sijaan eli kolme viikkoa saikkua. Sain sen pellolle vajaa viikkoa ennen Junkkaria. Junkkarissa se sai NUO2, ja on sen jälkeen palkittu myös 2 x NUO3. Sen huolella vaalittu avanssi takkuaa. Osasyynä on voinut olla tukkeutunut anaalirauhanen ja kurkunpään tulehdus, joka toivottavasti menee pikaisesti ohi. Myrtti on kiltti koira, joka yrittää parhaansa. Se on haistanut kyllä, että lintu on 2 x 2 m alueella, mutta ei vain saa sitä paikallistettua. Se yrittää ja yrittää, mutta häntä heiluu, korvat, silmät ja pää pyörivät ja koko homma on melko turhauttavaa meille molemmille. Se on parhaimmillaan hyvä kulkija, riistaintoinen, hyvä tuulenkäyttäjä ja erinomainen linnunlöytäjä. Tiedottaa pillistä.