Autan valikoidusti metsästyslinjaisten spinoneiden tuonneissa Italiasta.  Metsästyslinjainen tarkoittaa, että molemmilla puolilla sukutaulua kaikki koirat sisaruksineen ovat hyviä käyttökoiria ja jalostusvalinnat on sukupolvien ajan tehty ensisijaisesti metsästysominaisuuuksia ajatellen. Suvun käyttöominaisuuksien lisäksi myös luonteen ja perusterveyden on oltava hyvällä tasolla. Tuontipentuni ovat tervetulleita pentupäivilleni ja muuhun Riekonnaurun lauman toimintaan.

Sopivaa pentua täytyy varautua odottamaan. Vain metsästäjille!

Ferentum Drusilla

Kasv. Luca Massimino

Synt. 14.6.2022-17.4.2023 kyynärnivelen OCD

Iloinen, reipas, rohkea, vauhdikas ja hyväpäinen kaveri. Erityismaininta ahneudesta.

Azul di Pozzo Baronzio

kasv. Attilio Bottoni

synt. 13.4.2020

Terveys: Lonkat A/A, kyynärät 0/0, vasemmassa olkanivelessä tulkinnanvarainen OCD-muutos, selkä ok (ortopedin lausunto).

Liukasliikkeinen ja yläpäinen hakija, joka tietää, miten tuulta käytetään. Tarkkanokkainen linnunlöytäjä ja varma seisoja.

Grisa delle Becca

kasv. Ambrogio Garbelli

synt. 2.3.2020

i. Brando della Becca, usea koepalkinto ”Erinomainen/1”

e. IT KVA Saffo

Terveys: perusterve.  Lonkat A/A, kyynärät 0/0, olkanivelet ok (ortopedin lausunto), VA0, LTV4, sivulöydoksenä oireilematon spondyloosi T2-T3.

KAER: NUO 3

Grisa on hermorakenteeltaan äärimmäisen hyvä ja tervepäinen koira. Se on utelias, oma-aloitteinen, rohkea, nokkela ja kaikkien kaveri. Se on aina kympillä mukana joka arvassa, aina ensimmäisenä joka paikassa ja saa uusia parhaita ystäviä missä vain kulkeekaan. Erittäin lupaava ja miellyttävä pentu. Nyt meillä alkaakin olla kaikki Italian parhaat käyttösukulinjat edustettuna Riekonnaurun tiimissä joko tuontien tai astutusten kautta.

Nara

om. Salla Finnilä, kasv. Alessandro Doglio

synt. 5.8.2017

Lonkat B, kyynärät 0,  selkä ja olkanivelet ok (ortopedin lausunto). Perusterve. Pieni napatyrä.

Lisätietoja

Febo ”Luca”
Om. Aki Pahkala ja Sanna Hietala
s. 3.4.2013 – 14.1.2023
Lonkat D/D, kyynärät 0/0, alakulmuri painuu ikeneen. 6 kk iässä kantaa kaikkia lintuja, mitä eteen on tarjottu, noutaa maalta ja vedestä, on seisonut lintua ja maastossakin alkaa jo luovinaihoita olla epäilyttävästi näkyvissä. Aikuisena erinomainen linnunlöytäjä ja -käsittelijä. Miellyttämishaluinen ja yhteyttäpitävä kaveri, jonka kanssa reppu täyttyy. Hakee hyvää metsähakua, mutta ei riitä avoimeen maastoon.
Freccia
Om. Pasi Kohopää kasv. Mario di Pinto
Synt. 3.5.2012
4,5 kk iässä tarttuu hyvin varikseen ja kantaa hyvällä otteella, ui hyvin ja on perusliikkumiseltaan yläpäinen ja erittäin rotutyypillinen. Peilaa tuulta luontaisesti. Ensimmäinen pudotus noutoineen hyvän seisonnan päätteksi 7 kk iässä. Aikuisena erinomainen, sitkeä ja innokas hakija, linnunlöytäjä, -käsittelijä ja noutaja. Väistää tuntemattomia ihmisiä.
Manolo “Curro”
Om. Pekka Mattila kasv. Mario di Pinto
Synt. 20.3.2010-2.1.2016
KAER: NUO2, AVO2
Näyttely: EH
Lonkat: B/B, kyynärät 0/0, olkanivelet normaalit (ortopedin lausunto). Mahalaukunkiertymä. Epilepsia. Verinäyte Hannes Lohen geenitutkimukseen annettu.
 Sitkeä hakija, osaa käyttää tuulta eikä puurra.  Taitava linnunkäsittelijä, erinomainen avanssi. Yhteistyöhaluinen, mutta riistaintoisena vaatii järjestelmällisen tottelevaisuuskoulutuksen. Curron erikoisuutena on noutaa haavakkohanhet elävänä käteen.
Pecchè
Om. Juhani Haapala kasv. Mario di Pinto
Synt. 3.5.2009-13.4.2020 kasvain vatsassa
KAER: –
Näyttely: SERT
Lonkat: B/B, kyynärät 0/0, olkanivelet ok (ortopedin lausunto). Pieni napatyrä.
Perusterve. Ataksiavapaa.
Erinomainen hakija, noutaja ja linnunlöytäjä. Seisoo varmasti ja ui hyvin. Erinomainen luonne. Yhteistyöhaluinen, mutta riistaintoisena vaatii järjestelmällisen tottelevaisuuskoulutuksen.
Pecchè SSK:n tietokannassa: http://intranet.saksanseisojakerho.fi/perustiedot.php?rekisteri=FI36030/11
Assia di Cascina Croce “Assi”
Om. Salla Finnilä kasv. Renato Gritti
Synt. 5.1.2009-22.8.2019 syöpä
KAER: VOI2
Näyttely: SERT
Lonkat: C/B, kyynärät 0/0, vasemmassa olkanivelessä OCD-muutos, kliinisesti terve (ortopedin lausunto). Selkä lonkkakuvissa näkyviltä osin ok (ortopedin lausunto).
Perusterve. Ataksiavapaa.
Lisätietoja >>